طراحی و پياده‌سازي سامانه مركز اشتراك‌گذاري و تحلیل اطلاعات (ISAC)

سه شنبه 1402/12/1 ساعت 11:43

مركز اشتراك‌گذاري و تحلیل اطلاعات (ISAC)، مجموعه­‌اي از سامانه­‌هاي نرم‌افزاري، سخت‌افزاري و كارشناسان خبره، جهت یکپارچه‌سازی و هماهنگی میان عناصر عملیاتی درگیر در امنیت فضای مجازی است. این مرکز وظیفه تعيين وضعيت سايبري،  هدايت راهبردي، نظارت و هماهنگي پدافند سايبري افتا، پدافند غيرعامل، نظام مقابله با تروريسم و جاسوسي سايبري و نظام مقابله با جرايم سايبري را برای تشخیص يكپارچه، تحليل متمركز و واكنش سريع به حملات، مخاطرات و حوادث امنیتی در سطح کشور بر عهده داشته و هدف اصلی آن تضمين تداوم امنیت اطلاعات و ارتباطات فضای مجازی شامل زیرساخت‌هاي ارتباطی کشور، شبكه اینترنت و شبكه ملي اطلاعات، شبكه دولت، شبكه بانك‌ها و ساير شبكه­‌هاي سازماني و منطقه‌اي داخلي مي­باشد. این مرکز با تمامی مراکز عملیاتي امنیت کشور شامل مراكز عمليات امنيت سازماني ، مراكز عمليات امنيت منطقه‌اي، مراكز گوهر و ماهر و ... به عنوان مجموعه­‌اي از سنسورهاي خود در ارتباط است و یک تصویر جامع از آسیب­‌پذیری­‌ها، نفوذها و حوادث امنیتی در سطح ملی ارائه می­‌کند و مدیریت پاسخ به آن­ها را برعهده دارد. همچنین نقش یک نقطه کانونی برای مدیریت رخدادهای امنیتی در سطح ملی و هماهنگی در زمان یک حادثه امنیتی در فضای مجازی را برعهده داشته و یک دید جامع از فضای امنیتی كشور ارائه می­‌دهد.

هدف از این پروژه، طراحی، پياده سازي و تست يك سامانه  اشتراک‌گذاری و تحلیل اطلاعات می باشد.

نوع پروژه
زیرمجموعه مرتبط