چارچوب تحليل شبکه هاي اجتماعي شامل چارچوب انتخاب شده همراه با ويژگي ها و نقاط قوت آن ها

چهارشنبه 1402/09/22 ساعت 11:04
نویسنده(ها)
ربیعی، لیلا؛ میری، الماسی، انعامی، باقری، بهرامی، حسین زاده، حسینی، خراطچی، دهقان، رحمانی، رجبی، سلیمی، شکرالهی، شهرضا، صراف، علیمرادی، فرهادی، کرم پور، کمالی، گرزین، مازوچی، ممالکی، نامور، نیک سیما، یزدانی، یوسفی خواه
تاریخ انتشار
گزارشات پژوهشی

یکی از رسالت‌های پروژه حاضر آموزش دانش کسب‌شده به‌صورت پایه‌ای، کاربردی و عملیاتی است تا بتواند مورد استفاده‌ دانشجویان و علاقه‌مندان این حوزه قرار بگیرد. این آموزش‌ها در قالب سلسله دوره‌های آموزشی قابل برگزاری خواهد بود. این دوره‌های آموزشی در چهار موضوع اصلی مدیریت پروژه، شناسایی روش‌ها، فناوری‌ها و ابزارهای مطرح در تحلیل داده‌ها، شناسایی روش‌ها، فناوری‌ها و ابزارهای مطرح در حوزه مصورسازی و پیاده‌سازی آن‌ها و جمع‌آوری، تجمیع، یکپارچه‌سازی و ذخیره داده‌ها در چارچوب آموزشی ذکاوت قرار گرفته است که توسط گروه ذکاوت ارائه خواهد شد. در گزارش حاضر به فهرست دوره‌های آموزشی قابل برگزاری و سرفصل مطالب مورد ارائه و زمان‌بندی آن‌ها پرداخته می‌شود.