استفاده از هوش مصنوعی برای افزایش کیفیت غذا

شماره :
41919
آخرین به روزرسانی :
سه شنبه 1402/06/28 ساعت 16:38
دسته بندی

استفاده از هوش مصنوعی برای افزایش کیفیت غذا

هنگام صحبت در مورد کیفیت غذا ، معمولاً هوش مصنوعی اولین چیزی نیست که به ذهن خطور می کند. اما با ادغام هوش مصنوعی در فرآیند تولید مواد غذایی ، شرکت ها می توانند بهره وری را در کنترل کیفیت به حداکثر برسانند.

بر اساس اطلاعات Mordor Intelligence ،سود حاصل از هوش مصنوعی در بازار مواد غذایی و آشامیدنی 3.07 میلیارد دلار در سال 2020 برآورد شده است و انتظار می رود در دوره 2021 - 2026 با CAGR به بیش از 45.77 درصدو تا سال 2026 به 29.94 میلیارد دلار برسد.

یکی از ارکان کیفیت غذا ایمنی مواد غذایی است. کاهش حضور عوامل بیماری زا و شناسایی سموم در تولید مواد غذایی یک قسمت اصلی از هوش مصنوعی است. شرکت ژاپنی فوجیتسو مدلی مبتنی بر هوش مصنوعی را توسعه داده است که برای نظارت بر شستن دست در آشپزخانه با مقررات شش مرحله ای شستن دست که توسط وزارت بهداشت ژاپن تنظیم شده است ، مورد استفاده قرار می گیرد. مدل فوجیتسو بر اساس قابلیت های تجزیه و تحلیل رفتاری موجود خود استوار است ، که می تواند انواع مختلف حرکات ظریف و پیچیده انسان را با استفاده از تکنیک های یادگیری عمیق بدون اتکا به داده های آموزشی زیاد تشخیص دهد.

 این فناوری تصاویری از حرکات پیچیده شستشوی دست را به عنوان ترکیبی از شکل دست و حرکات تکراری مالش ، با استفاده از دو موتور یادگیری عمیق ثبت می کند: تشخیص شکل دست و تشخیص حرکت.

فوجیتسو با داشتن یک مجموعه داده ویدئویی شستشوی دستی شامل حدود 2000 تغییر در افراد ، موقعیت دوربین و انواع صابون ، گفت که فناوری آن قادر است فرایند شستشوی دست شش مرحله ای را با دقت بیش از 95٪ تشخیص دهد.

استفاده از هوش مصنوعی در این قسمت قطعاً نیاز به بررسی های بصری در مواردی که باید ایمنی مواد غذایی افزایش یابد.

بخش دیگر قسمت پردازش است. در این بخش ، هوش مصنوعی می تواند با جایگزینی افرادی که در خط هستند و تنها وظیفه آنها تشخیص موارد نامناسب برای پردازش است ، تولید را به حداکثر برسانند و ضایعات را کاهش دهند. بینی های برقی دستگاههایی هستند که برای پردازش قطعات استفاده می شوند و می توانند به عنوان جایگزین بینی انسان برای تشخیص بو و رایحه غذاهای مختلف با استفاده از سنسورهای AI استفاده شوند.

بخش دیگر در کیفیت غذا زنجیره تأمین است.

زنجیره تأمین تأثیر مستقیمی بر کیفیت غذا دارد. به خصوص در این دوره از راه دور ، تحویل به موقع غذا با محافظت از کیفیت مواد غذایی مهم است.

221000407.016

X