اخبار
در این بخش اخبار عمومی حوزه پژوهش را مشاهده میکنید.
با حکم سید ستار هاشمی؛
شنبه 1403/10/1 ساعت 16:24
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات امروز (شنبه) در حکمی، «لیلا محمدی» را به سمت «رییس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات» منصوب کرد.
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات، برای نخستین بار در تاریخ پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات است که یک بانو به عنوان رئیس پژوهشگاه انتخاب می شود.
وزیرارتباطات دردیدار بابانوان فعال حوزه اقتصاد دیجیتال مطرح کرد:
شنبه 1403/10/1 ساعت 16:16
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات صبح شنبه در نشست هم اندیشی با بانوان فعال در حوزه اقتصاد دیجیتال که به مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن انجام شد، از «عطش زیاد به هوش مصنوعی در کشور» انتقاد و تاکید کرد که در این خصوص، باید از نگاه جزیره ای و سطحی به موضوع هوش مصنوعی بجد پرهیز کرد.
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی و
در پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات؛
سه شنبه 1403/09/27 ساعت 17:11
جشنواره ملی پژوهشگران برتر حوزه فاوا به مناسبت هفته پژوهش و با هدف تجلیل و معرفی فعالین برگزیده پژوهشی حوزه فاوا برگزار شد.
در سومین جشنواره پژوهشگران برتر حوزه فاوا انجام شد؛
سه شنبه 1403/09/27 ساعت 13:20
در سومین جشنواره پژوهشگران برتر حوزه فاوا، جایزه ویژه "پروفسور بدیع" به دکتر مهرنوش شمس فرد، عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی، اعطا شد. این جایزه به پاس تلاشهای دلسوزانه پروفسور کامبیز بدیع در حوزه علوم شناختی و هوش مصنوعی و به منظور زنده نگهداشتن یاد و نام ایشان اهدا گردید.
در نمایشگاه پژوهش انجام شد؛
یکشنبه 1403/09/25 ساعت 19:52
در سومین روز از بیستوپنجمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فنبازار، وزیر جهاد کشاورزی، با بازدید از غرفه پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، از همکاریهای این پژوهشگاه در پروژه تخمین سطح زیر کشت محصولات کشاورزی با استفاده از هوش مصنوعی تقدیر کرد و بر ادامه این همکاریها تأکید نمود.
به مناسبت هفته پژوهش انجام شد؛
شنبه 1403/09/24 ساعت 12:49
پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات در بیستوپنجمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فنبازار، از جدیدترین دستاوردهای خود در حوزههای هوش مصنوعی، زیرساخت شبکه ملی اطلاعات، و آزمایشگاههای فناوری ارتباطات و اطلاعات و امنیتICT رونمایی کرد.
در کارگاهی تخصصی مطرح شد؛
چهارشنبه 1403/09/21 ساعت 20:21
در هفته پژوهش، کارگاه تخصصی با محوریت اخلاق در پژوهش و آموزش در پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار شد. استاد علی خاکی صدیق، رئیس مرکز هیأتهای امنا و هیأتهای ممیزه وزارت علوم، در این کارگاه به بررسی مسائل اخلاقی در پژوهشهای علمی پرداخت و نکات کلیدی و چالشهای موجود در این زمینه را مورد بحث و بررسی قرار داد.
چهارمین روز هفته پژوهش در پژوهشگاه ICT؛
سه شنبه 1403/09/20 ساعت 14:59
در چهارمین روز از هفته پژوهش، کارگاه تخصصی با موضوع "تحولات نوین در هوش مصنوعی: هوش مولد، ابزارها و چالشهای پیش رو" در پژوهشکده ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار شد. این کارگاه با حضور اساتید برجسته و پژوهشگران حوزه هوش مصنوعی، به بررسی جدیدترین دستاوردها و چالشهای این حوزه پرداخت.
چهارمین روز هفته پژوهش در پژوهشگاه ICT؛
سه شنبه 1403/09/20 ساعت 14:40
در چهارمین روز از هفته پژوهش، کارگاه تخصصی با موضوع "حملات تخاصمی و رویکرد تدافعی در مدلهای هوش مصنوعی مبتنی بر تصاویر پزشکی" در پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار شد. این کارگاه با حضور اساتید برجستهای چون دکتر قدرت آریین و دکتر مرجان گودرزى، به بررسی جدیدترین دستاوردها و چالشهای این حوزه پرداخت.
چهارمین روز هفته پژوهش در پژوهشگاه ICT؛
سه شنبه 1403/09/20 ساعت 14:16
در چهارمین روز از هفته پژوهش، کارگاهی با موضوع "مدلهای بلوغ و شاخصهای سنجش دولت هوشمند (دیجیتال)" در پژوهشکده فناوری اطلاعات برگزار شد. این کارگاه با حضور کارشناسان ارشد فناوری اطلاعات، مهندسی پزشکی و مهندسی کامپیوتر، فرصتی برای آشنایی شرکتکنندگان با مدلهای بلوغ و شاخصهای سنجش دولت هوشمند فراهم کرد.
هوش مصنوعی در خدمت بهداشت کشور؛
سه شنبه 1403/09/20 ساعت 14:11
در یک گام بزرگ به سوی آینده، مرکز نوآوری و توسعه هوش مصنوعی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات و مرکز تحقیقات هوش مصنوعی در سلامت دانشگاه علوم پزشکی ایران تفاهمنامهای امضا کردند که هدف آن ارتقاء خدمات بهداشتی و درمانی از طریق استفاده از فناوریهای پیشرفته هوش مصنوعی است.
چهارمین روز هفته پژوهش در پژوهشگاه ICT؛
سه شنبه 1403/09/20 ساعت 13:27
در چهارمین روز از هفته پژوهش، کارگاه تخصصی برندسازی شخصی با حضور پژوهشگران و اساتید برجسته برگزار شد. این کارگاه به بررسی راهکارهای نوین برای ارتقای جایگاه حرفهای و علمی شرکتکنندگان پرداخت. دکتر علیرضا نوروزی، دانشیار دانشگاه تهران، اصول و روشهای برندسازی شخصی را تشریح کرد و به اهمیت آن برای پژوهشگران و نویسندگان اشاره کرد.