پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات با ارائه‌ای تخصصی درباره «نقش هوش مصنوعی در دیجیتال مارکتینگ» حضور یافت

شماره :
47930
آخرین به روزرسانی :
چهارشنبه 1404/08/21 ساعت 19:32
دسته بندی
در سومین نمایشگاه فن‌نما و بیست‌وششمین اتوکام اصفهان؛

پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات با ارائه‌ای تخصصی درباره «نقش هوش مصنوعی در دیجیتال مارکتینگ» حضور یافت

مرکز توسعه و نوآوری هوش مصنوعی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات در جریان برگزاری سومین نمایشگاه ملی فناوری و نوآوری (فن‌نما) و بیست‌وششمین نمایشگاه اتوکام ۱۴۰۴، با ارائه‌ای تخصصی با موضوع «نقش هوش مصنوعی در دیجیتال مارکتینگ»، حضور مؤثر خود را در تبیین جایگاه داده و فناوری‌های نوین در آینده بازاریابی دیجیتال به نمایش گذاشت.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، در حاشیه برگزاری این رویداد، نشست تخصصی «دورهمی دیجیتال مارکتینگ و تحولات هوشمند» با حضور بیش از ۵۰ نفر از فعالان، متخصصان و مدیران حوزه بازاریابی دیجیتال برگزار شد. هدف از این نشست، گسترش تعامل میان بخش‌های پژوهشی، صنعتی و تجاری، شناسایی نیازهای داده‌محور صنایع، و ترویج بهره‌گیری از فناوری‌های هوش مصنوعی در تصمیم‌گیری و تعامل مؤثر با مخاطبان بود.

در این نشست، تیم مرکز توسعه و نوآوری هوش مصنوعی پژوهشگاه متشکل از دکتر بکایی، مهندس رافتی و دکتر فرهودی با تأکید بر شعار «از داده تا ارزش»، به معرفی محورهای فعالیت مرکز از جمله توسعه زیرساخت هوش مصنوعی، آموزش و توانمندسازی، ایجاد بازارگاه هوش مصنوعی و راه‌اندازی آزمایشگاه ارزیابی و اعتمادپذیری پرداختند.
دکتر بکایی در این ارائه، نقش این فعالیت‌ها را در تقویت زیست‌بوم دیجیتال کشور و پشتیبانی از صنایع داده‌محور، به‌ویژه در حوزه بازاریابی دیجیتال تشریح کرد و بر اهمیت توسعه همکاری‌های میان پژوهشگاه و فعالان صنعت دیجیتال مارکتینگ برای بهره‌برداری مؤثرتر از ظرفیت‌های داده و هوش مصنوعی تأکید نمود.

گفتنی است، پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات با حضور فعال در این نشست تخصصی، ظرفیت‌های خود را در زمینه توانمندسازی زیست‌بوم هوش مصنوعی کشور، توسعه زیرساخت‌های ملی داده و ارتقای تعامل میان پژوهش و صنعت معرفی کرد. این رویداد بستری برای هم‌افزایی میان متخصصان بازاریابی و فناوران هوش مصنوعی فراهم آورد و مسیر همکاری‌های نو میان بخش‌های پژوهشی و صنعتی را تقویت نمود.

X