استفاده از هوش مصنوعی چرخه رشد برنج در چین را به نصف کاهش می دهد

شماره :
41687
آخرین به روزرسانی :
سه شنبه 1402/06/28 ساعت 16:38
دسته بندی

استفاده از هوش مصنوعی چرخه رشد برنج در چین را به نصف کاهش می دهد

یانگ چیچانگ ، محقق موسسه کشاورزی شهری در آکادمی علوم کشاورزی چین گفت: چین چرخه رشد برنج را با استفاده از فناوری نوآورانه برای پرورش محصولات کشاورزی به نصف رسانده است.

یانگ ، دانشمند ارشد تیم این موسسه ، گفت: برنج آزمایشی ارائه شده توسط موسسه ملی برنج چین مناسب برای کشت عمودی در قفسه های چند طبقه است. این آزمایش با LED هایی که بهترین شرایط نور را در دوره های مختلف رشد نشان می دهند ، انجام شد.

سینی های کشت مواد مغذی مورد نیاز را بر اساس نیازهای رو به رشد تأمین می کردند در حالی که عواملی مانند دما ، رطوبت و غلظت دی اکسید کربن تحت کنترل دقیق بودند. دو نوع از شش گونه در 63 روز ، تقریبا نیمی از دوره معمول رشد 120 روزه در زمین های کشاورزی ، برداشت شد و 9.78 تن در هکتار تولید کرد.

برداشت محصولات فقط دو تا سه بار در سال در زمین های کشاورزی امکان پذیر است ، در حالی که انتظار می رود این نهالستان شش نسل محصول تولید کند.

یانگ گفت: "این تکنیک چرخه پرورش را بسیار کوتاه می کند و کارآیی کشت را بهبود می بخشد و الگویی برای سایر محصولات است."

به گفته یانگ ، محیط کنترل شده و مواد مغذی موجود می تواند فتوسنتز محصولات و رشد آنها را به طرز چشمگیری افزایش دهد و بدون تأثیر بر زمین ، فضا ، شرایط آب و هوایی و تغییرات فصلی ، می توان این سیستم را در نزدیکی موسسات پرورش ایجاد کرد.

وی افزود: "در آینده می توان از روش های کارخانه ای برای تولید غلات استفاده کرد و شهرها ممکن است تعداد زیادی کارخانه تولید مواد غذایی را ببینند.چین برای توسعه بیشتر این تکنیک ، یک پارک نمایشی کشاورزی در رومانی و یک پایگاه کشاورزی هوشمند در انگلستان تأسیس کرده است. "

206000615.252

X