برگزاری یازدهمین سمپوزیوم بین المللی مخابرات(IST2024) در پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات

دوشنبه 1403/06/19 ساعت 08:47
دکتر رضوی زاده خبرداد؛

رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات ضمن اعلام این خبر به تشریح اهداف و برنامه‌های یازدهمین سمپوزیوم بین الملی مخابرات (IST2024) پرداخت.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، یازدهمین دوره سمپوزیوم بین المللی مخابرات در ۱۸ و ۱۹ مهرماه سال جاری در پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران برگزار می‌گردد.

دکتر رضوی زاده، رییس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، در گفتگویی به اهداف و تاریخچه این رویداد اشاره کرد و گفت: پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات به عنوان بزرگترین نهاد علمی و پژوهشی حوزه ICT در کنار پرداختن به سایر وظایف و تکالیف خود، همواره به دنبال ایجاد فرصت هایی برای تعامل بین پژوهشگران، نخبگان، صنعتگران و تصمیم گیران حاکمیتی در کشور و عرضه آخرین دانش روز در این حوزه در ایران و در جهان بوده است و به همین دلیل در پژوهشگاه شاهد برگزاری منظم میزگردها، کنفرانس‌ها، نشست‌های علمی و نمایشگاه‌های تخصصی هستیم که بزرگترین و معتبرترین آنها سمپوزیوم بین المللی IST است.

رییس یازدهمین سمپوزیوم بین المللی مخابرات، خاطرنشان کرد: سمپوزیوم IST در طول ۱۰ دوره گذشته خود توانسته است به خوبی جایگاه خود را به عنوان برترین رویداد علمی حوزه ICT داخل کشور برای ارائه آخرین دستاوردهای نظری و علمی پژوهشگران، دانشجویان و اعضای هیات علمی دانشگاه های کشور در بخش دانشگاهی و خارج از فضای آکادمیک تثبیت کند؛ علاوه بر این، نمایشگاه‌های جانبی این سمپوزیوم فرصتی برای ارائه دستاوردهای صنعتی و محصولات و سرویس های توسعه داده شده در کشور خواهد بود.

وی در ادامه با اشاره به دستاوردهای علمی این سمپوزیوم، بیان کرد: در هر دوره از این همایش، بیش از صد مقاله توسط پژوهشگران و دانشجویان و اساتید داخل و خارج از کشور ارائه می شود که در این دوره نیز از بین تعداد زیادی مقاله که به کنفرانس ارسال شده است، مقاله های منتخبی به عنوان مقاله برتر معرفی می شوند.

رییس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات ضمن اعلام برنامه های دیگر یازدهمین سمپوزیوم بین المللی مخابرات، افزود: در کنار ارائه مقالات، در این همایش تعدادی سخنران کلیدی از داخل و خارج کشور به بیان آخرین دستاوردهای علمی در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات می پردازند و تا سمپوزیوم را به فضایی برای بازآموزی و آشنایی با آخرین فناوری‌های مطرح روز در حوزه مخابرات تبدیل کنند.

وی همچنین گفت: یکی دیگر از بخش‌های مهم این همایش که در دوره‌های قبل نیز وجود داشت، بخش کارگاه‌های آموزشی جانبی است؛ که این کارگاه ها نیز توسط اساتید مجرب از دانشگاه و صنعت برگزار خواهد شد و قطعا مورد توجه شرکت کنندگان قرار خواهد گرفت.

دکتر رضوی زاده در ادامه خاطرنشان کرد: بعد از وقفه‌ای چند ساله که در برگزاری این رویداد مهم در کشور به وجود آمد، در سال جاری مجدداً تصمیم گرفته شد که این رویداد دوره ای را به جریان بیاندازیم و یازدهمین دوره IST را برگزار کنیم که خوشبختانه این تصمیم مورد حمایت وزارت ارتباطات قرار گرفت و لذا اقدامات مربوطه از چند ماه پیش آغاز و طبق برنامه ریزی انجام شده، این همایش در روزهای نهم و دهم اکتبر مصادف با ۱۸ و ۱۹ مهرماه سال جاری در پژوهشگاه برگزار خواهد شد.

رییس یازدهمین سمپوزیوم مخابرات با اشاره به اهداف برگزاری این رویداد، گفت: در این دوره از همایش نیز هدف ما فراهم نمودن بستر مناسب برای ارائه آخرین دستاوردهای علمی و پژوهشی دانشگاهیان و نخبگان در کشور، نمایش آخرین محصولات فناوری ICT در سالهای اخیر، دیدار و تعامل موثر بین تمام بازیگران علمی، پژوهشی، صنعتی و حاکمیتی در کشور است؛ که برای رسیدن به اهداف فوق تلاش شده است تا از اساتید دانشگاهی، صنعتگران و مدیران با تجربه کشور در کمیته راهبری و اجرایی سمپوزیوم بهره گرفته شود و همچنین از دانشمندان مطرح داخل و خارج کشور برای سخنرانی در کنفرانس و ارائه آخرین و جدیدترین مباحث مطرح در حوزه ICT در جهان دعوت شده است.

دکتر رضوی زاده در پایان ضمن دعوت از همه دانشجویان، پژوهشگران، اساتید و فعالان حوزه ICT برای حضور در این رویداد در خصوص ارتباط گیری علاقمندان با این سمپوزیوم، اظهار کرد: دبیرخانه این سمپوزیوم از چند ماه گذشته در پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات تشکیل و همچنین فعالیت های مرتبط با دریافت مقالات هم آغاز شده است؛ علاوه بر فراخوان برای دریافت و داوری مقالات، فراخوانی نیز برای حضور شرکت‌های نوآور و صنعتی در نمایشگاه جانبی سمپوزیوم ارایه شده است.

گفتنی است بر اساس اعلام دبیرخانه یازدهمین سمپوزیوم بین المللی مخابرات، دانشجویان، پژوهشگران، اساتید و فعالان صنعت ICT جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره نحوه برگزاری این رویداد، ارسال مقاله، پیشنهاد برگزاری کارگاه آموزشی و سخنرانی در این سمپوزیوم می توانند به آدرس ist2024.itrc.ac.ir مراجعه کنند.