تقدیر از ایده های برتر بانوان در حوزه هوش مصنوعی مولد
دبیر اجرایی رویداد "تسهیلگری اقتصادی، هنری و پژوهشی ایده ها مبتنی بر هوش مصنوعی مولد برای بانوان"، از حمایت همه جانبه ایده های مطرح شده و منتخب در این رویداد خبر داد.
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات؛ گام دوم رویداد «تسهیلگری اقتصادی، هنری و پژوهشی ایدههای مبتنی بر هوش مصنوعی مولد برای بانوان» همزمان با میلاد با سعادت حضرت فاطمه (س) طی یک مراسم اختتامیه، با حضور مسئولین، اساتید و بانوان علاقمند به هوش مصنوعی فردا در پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار خواهد شد.
بر اساس این خبر پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات با همکاری امور بانوان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و همچنین با استفاده از ظرفیت بخش زنان IEEE در ایران، در جهت توانمندسازی و حمایت بانوانی که با وجود داشتن پتانسیل بالای ایده پردازی در حوزه هوش مصنوعی مولد برای فعالیتهای اقتصادی، هنری و پژوهشی، به واسطه مسئولیت های خانوادگی امکان عملیاتی نمودن این پتانسیل را نداشته اند، اقدام به برگزاری رویداد "هوش مصنوعی مولد برای بانوان" کرد.
در همین رابطه دکتر لیلا محمدی، دبیر اجرایی رویداد خاطرنشان کرد: رویداد هوش مصنوعی مولد برای بانوان با هدف توانمندسازی بانوان تحصیل کرده و یا بانوانی که در حوزههای مختلف کاری هستند و علاقهمند به هوش مصنوعی مولد هستند از خرداد امسال فراخوان این رویداد را آغاز کرد و با سازماندهی مناسب پژوهشگاه برای این رویداد، 6 سمینار جهت ارتقا دانش و تببین کاربرد هوش مصنوعی مولد در حوزه های مختلف توسط اساتید انجام شد. در این فراخوان بیش از صد نفر در ثبت نام کردند؛ شرکت کنندگان در تاریخ 26 مهرماه که افتتاحیه رویداد برگزار شد بر اساس علاقهمندیهایی که اظهار کرده بودند در 4 محور سلامت و خدمات پزشکی، هنر، تولید محتوای متنی و تجارت الکترونیکی دسته بندی شدند و تا 11 آذر فرصت داشتند که ایده های خود را ارایه دهند.
مشاور امور زنان و خانواده پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: در مجموع 18 ایده دریافت شد و پس از ارزیابی توسط داوران در نهایت در 4 رده طلایی، نقرهای، برنزی و شایسته تقدیر رتبه بندی شدند و در روز اختتامیه از آن ها تقدیر خواهد شد. امیدوارم که بتوانیم ایده ها را به حامیان مناسبی را جهت پیاده سازی ارایه دهیم. در راستای عملیاتی کردن ایده ها دو موضوع مهم وجود دارد که یکی از آن ها دسترسی به داده است که تعدادی از تیم ها با دارندگان منابع داده مذاکراتی داشته اند و دیگری زیرساخت پردازشی است.
دکتر محمدی در پایان با اشاره به جایگاه ارزشمند زنان در جامعه ایرانی و لزوم مشارکت در اقتصاد خانواده تأکید کرد: نکته مهم دیگری که بر اهمیت این رویداد می افزاید این است که ایده ها مبتنی بر نیازهای داخلی و مبتنی بر داده های کشور ایران است.