توسعه محتوای بومی در فضای مجازی با حضور مهندس جهرمی

شماره :
42732
آخرین به روزرسانی :
سه شنبه 1402/06/28 ساعت 16:42
دسته بندی

توسعه محتوای بومی در فضای مجازی با حضور مهندس جهرمی

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، دكتر خوانساری اظهار داشت: مهندس جهرمی از زمان حضورش در شركت ارتباطات زیرساخت موجب توسعه بیش از پیش پهنای باند و افزایش دسترسی و ظرفیت اینترنت كشور شده به طوری كه شركت‌های خدمات دهنده اینترنت با میزبانی محتوا و ارائه خدمات بومی توانسته اند خدمات بهتر و گسترده تری به جامعه ارائه نمایند .

ایشان با اشاره به نام گذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری به سال اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال تاكید كردند كه با توسعه محتوا در فضای مجازی كه لازمه آن ایجاد زیرساختی امن و پرسرعت می‌باشد، اشتغال توسعه یافته و شاهد رشد روزافزون كسب و كار‌های نو در این بستر خواهیم بود.

وی ادامه داد: با شناختی كه از ایشان سراغ دارم، ایشان مدیری جامع نگر، باهوش، بادرایت و آینده نگر می باشند كه توانسته اند با شفاف سازی و پاسخگویی در شركت ارتباطات زیرساخت، در این مدت تحولاتی بزرگ در حوزه ICT ایجاد نمایند.

رئیس پژوهشگاه ادامه داد: مهندس جهرمی با تجربه فعالیت در حوزه زیرساختی و با تدابیری كه اتخاذ نموده اند با نگاه ویژه به تولید و توسعه محتوای بومی، فردی شایسته جهت رشد حوزه فاوای كشور خصوصا تسریع در تحقق كامل شبكه ملی اطلاعات خواهد بود.

دكتر خوانساری در پایان اشاره داشت: هوشمندی و به روز بودن مهندس جهرمی قطعا پژوهشگاه را در مسیر پیشرفت و كارآمدی هرچه بیشتر سوق خواهد داد.

X