حضور دانشجویان کامپیوتر دانشگاه شریف در پژوهشگاه ICT

شماره :
47655
آخرین به روزرسانی :
سه شنبه 1404/01/26 ساعت 09:13
دسته بندی
در چارچوب پیوند دانشگاه و صنعت صورت گرفت؛

حضور دانشجویان کامپیوتر دانشگاه شریف در پژوهشگاه ICT

دانشجویان ورودی جدید رشته مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف در قالب یک برنامه علمی، از بخش‌های مختلف پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات دیدن کرده و از نزدیک با دستاوردهای علمی و پژوهشی کشور در حوزه فاوا آشنا شدند.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، این برنامه با هدف آشنایی بیشتر دانشجویان تازه‌وارد با ظرفیت‌های علمی و تحقیقاتی کشور برگزار شد. در همین راستا، گروهی ۳۵ نفره از دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه شریف میهمان پژوهشگاه بودند.

این دیدار علمی با تمرکز بر آشنایی عملی دانشجویان با روندهای نوین پژوهشی و فناوری در حوزه‌های مرتبط با رشته تحصیلی‌شان برگزار شد. طی این برنامه، دانشجویان از آزمایشگاه‌های فناوری اطلاعات، امنیت سایبری و هوش مصنوعی پژوهشگاه بازدید کرده و در جریان فعالیت‌ها و پروژه‌های در حال اجرا قرار گرفتند.

در ادامه، معرفی فعالیت‌های گروه مطالعات راهبردی فاوا که در زمینه تحلیل روندهای جهانی و ارائه راهکارهای کلان در حوزه فناوری اطلاعات فعالیت دارد، بخش دیگری از این برنامه بود. همچنین، پروژه‌های مرتبط با اقتصاد دیجیتال و نقش آن‌ها در توسعه زیرساخت‌های ملی نیز برای دانشجویان تشریح شد.

کارشناسان پژوهشگاه در طول این نشست علمی، به ارائه توضیحاتی درباره فرآیندهای تحقیقاتی، شیوه‌های تعامل با صنعت، و فرصت‌های همکاری مشترک پرداختند؛ موضوعاتی که زمینه‌ساز پیوند موثر میان دانش نظری و کاربردهای عملی در صنعت است.

در پایان، دانشجویان با ابراز رضایت از سطح علمی این تجربه، بر اهمیت برگزاری مستمر چنین برنامه‌هایی به‌عنوان پلی میان آموزش دانشگاهی و فضای واقعی صنعت و پژوهش تأکید کردند.

X