شناسایی وزیران بلژیکی که در جلسات هیآت دولت از تلفن همراهشان استفاده می کنند توسط هوش مصنوعی

شماره :
41885
آخرین به روزرسانی :
سه شنبه 1402/06/28 ساعت 16:38
دسته بندی

شناسایی وزیران بلژیکی که در جلسات هیآت دولت از تلفن همراهشان استفاده می کنند توسط هوش مصنوعی

معمولا انتظار ما از اعضای دولت‌ها و پارلمان‌ها این است که خیلی روی کارشان متمرکز باشند، اما در مقام عمل خیلی‌ها نامترکز هستند و گوشی‌بازی هم یکی از راه‌های حواس‌پرتی است.

حاالا در بلژیک یک هنرمند دیجیتال به نام دریس دپورتر پیدا شده که یک نرم‌افزار مجهز به هوش مصنوعی را راه انداخته که فناوری تشخیص چهره هم دارد.

نرم‌افزار او ویدئوی زنده جلسه‌های دولتی‌ها را در یک استان بلژیک می‌گیرد و تحلیل می‌کند و اگر یکی از دولتی‌ها بیش از حد سرش با گوشی‌اش گرم باشد، شناسایی می‌کند و در یک اکانت تویتر معرفی‌شان می‌کند.

ایده وقتی به ذهن این هنرمند رسید که دو سال پیش یان یامبون، وزیر کشور بلژیک در یک همایش سیاسی در حال انجام بازی انگری بردز دیده شد.

ویدئویهای زنده همایش‌های دولتی از یک امال یوتیوب پخش می‌شود و نرم‌افزار هم خاطی‌ها را در یک صفحه اینستاگرام و یک اکانت توییتر معرفی می‌کند.

اعضای بازیگوش مورد بازخواست کاربران و نیز هم حزبی‌های خود قرار می‌گیرند.

در روزهایی که جلسه‌ای در کار نیست، نرم‌افزار ویدئوی روزهای قبل را تحلیل می‌کند.

مسئله بعدی این است که باید دید اعضای گوشی‌باز واقعا با گوشی‌های خود چه می‌کنند، شاید واقعا گاهی برای کارهای واجب مدیریتی از آنها استفاده می‌کنند.

229000416.125

X