صدور بیش از ۲ هزار گواهینامه مهارتی در حوزه ICT طی شش ماه توسط پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات

شماره :
47283
آخرین به روزرسانی :
چهارشنبه 1403/08/2 ساعت 13:35
دسته بندی
تحول دیجیتال در نیروهای مسلح؛

صدور بیش از ۲ هزار گواهینامه مهارتی در حوزه ICT طی شش ماه توسط پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات

مرکز آموزش مهارت‌های تحول دیجیتال پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات در راستای تفاهم‌نامه ستادکل نیروهای مسلح و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، در شش ماهه نخست سال موفق به آموزش و صدور گواهینامه برای 2,034 نفر از سربازان وظیفه در حوزه ICT شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، مرکز آموزش مهارت‌های تحول دیجیتال این پژوهشگاه در راستای انجام مفاد تفاهم‌نامه فی‌مابین ستادکل نیروهای مسلح و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، اقدام به اجرای برنامه‌های آموزشی متنوعی برای کارکنان وظیفه نیروهای مسلح در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات نموده است.

بر اساس این خبر این مرکز با هدف توانمندسازی مهارتی و ارتقای شایستگی حرفه‌ای کارکنان وظیفه، در تعامل با ادارات کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان‌ها و قرارگاه مرکزی مهارت‌آموزی، فراخوانی برای شناسایی متقاضیان جدید مربی‌گری و بازآموزی مربیان فعال قبلی در حوزه ICT منتشر کرده است.

در این دوره‌ها، تعداد 2,134 نفر از سربازان وظیفه در دوره‌های مهارتی تعمیرات موبایل، شبکه‌های کامپیوتری، امنیت شبکه، برنامه‌نویسی، فیبر نوری، تجارت الکترونیک، پول دیجیتال، اینترنت اشیاء و تجهیزات ثابت و سیار شرکت کرده‌اند و برای 2,034 نفر گواهینامه صادر شده است. همچنین، شناسایی و آموزش مربیان مهارت‌آموزی از بین کارکنان مستعد پایور نیروهای مسلح سراسر کشور و بازآموزی مربیان فعال قبلی نیز در دست انجام می‌باشد.

لازم به یادآوری است فروردین ماه سال جاری تفاهم‌نامه مشارکت در اجرای آموزش‎ ‎مهارت‌های تخصصی و اشتغال‌پذیری کارکنان وظیفه نیروهای ‏مسلح در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات در راستای اجرای مفاد سند ملی مهارت‌آموزی و اشتغال‌پذیری کارکنان وظیفه نیروهای مسلح، فی‌مابین ستادکل نیروهای مسلح و‏ وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات منعقد شد و مرکز آموزش مهارت‌های تحول دیجیتال پژوهشگاه به‌عنوان مجری این تفاهم‌نامه از طرف وزارت متبوع تعیین شد.

از جمله اهداف مهم پیش‌بینی شده در تفاهم‌نامه مذکور برای این مرکز می‌توان به برنامه‌ریزی برای گزینش و آموزش متقاضیان جدید مربی‌گری، بازآموزی مربیان فعال قبلی، شناسایی مهارت‌های اشتغال‌آفرین، طراحی دوره‌های مهارتی جدید و تهیه محتوای کاربردی چندرسانه‌ای اشاره کرد. همچنین، نظارت بر اجرای دوره‌های مهارت‌محور سربازان وظیفه در یگان‌های سراسر کشور و اعطای گواهینامه با همکاری ادارات کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان‌ها از دیگر فعالیت‌های این مرکز بوده است.

X