فراخوان پروژه " توسعه و استقرارآزمایشگاه ارزیابی امنیت،‌کارکرد‌ و‌کارایی سامانه‌های ضد‌بدافزار "

سه شنبه 1403/03/22 ساعت 07:12

"توسعه و استقرارآزمایشگاه ارزیابی امنیت،‌کارکرد‌ و‌کارایی سامانه‌های ضد‌بدافزار"

پژوهشکدۀ امنیت پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات طي سال‌هاي اخير با هدف ارزیابی محصولات شبکه و بصورت خاص محصولات حوزه امنیت شبکه و به دلیل اهمیت کاربردهای این محصولات در بخش‌های حساس و حیاتی، طراحي، پياده‌سازي و استقرار آزمايشگاه‌هاي ارزيابي محصولات مختلف حوزه فاوا را دردست انجام دارد. در اين راستا و با توجه به نيازسنجي، مطالعات و بررسی‌های انجام شده و در راستاي اقدامات پيشين اين آزمايشگاه، با هدف ايجاد مرجعیت در ارزیابی کارکرد و کارایی ضد بدافزارهای ایرانی و خارجی پرکاربرد، اجراي پروژه طراحي، پياده‌سازي و استقرار آزمايشگاه ارزيابي امنيت، كارآيي و كاركردهاي سامانه‌هاي ضد بد‌افزار را در دستور كار خود دارد. اين پروژه با هدف دستيابي به موارد ذيل اجرا مي‌شود:

• استقرار آزمايشگاه ارزيابي امنيتي سامانه‌هاي ضد بدافزار شامل طراحي، ايجاد، پياده‌سازي و استقرار رويه‌هاي تست، ‌پايگاه‌هاي داده ارزيابي و ابزارهاي مورد نياز مبتنی بر استانداردهای آزمون امنیت (معيار مشترك-cc) با هدف ارائه خدمات تخصصی در این حوزه.
  • استقرار آزمايشگاه عيارسنجي ( كاركرد/ كارآيي) ضد بدافزار مبتنی بر رویکردها و رويه‌هاي آزمايشگاه‌هاي بين‌المللي تخصصي ارزيابي و استانداردهای مرتبط با اين محصول، مشتمل بر طراحي، ايجاد، پياده‌سازي و استقرار رويه‌هاي تست بصورت کامل، ‌پايگاه‌هاي داده ارزيابي و ابزارهاي مورد نياز
  • طراحي، توسعه و استقرار پلتفرم يكپارچه نرم‌افزاري خودكارسازي ارزيابي ضد بدافزارها

از آنجا كه هدف از انجام اين پروژه ارزيابي امنيتي براي محصولات پيشرو و نوين ضد بدافزار مي‌باشد، قلمرو اين پروژه شامل مطالعه و تحقیق، طراحي، پياده‌سازي و استقرار آزمايشگاه ارزيابي امنيتي و عيارسنجي براساس ويژگي‌هاي محصولات ضد بدافزار نوين و تدوين مستندات و روال‌هاي ارزيابي امنيتي، عيارسنجي (كاركردي و كارايي) محصول هدف می‌باشد.

در اين راستا از دانشگاه‌ها، آپاها و شركت‌هاي معتبر داراي تجربه كاري در حوزۀ امنیت سایبری كه محصولات، سامانه‏هاي امنيتي و يا خدمات امنيتي با ارزش افزوده ارائه مي‏كنند، دعوت می‌شود تا بر اساس RFP ارائه شده پیشنهادات خود را برای مشارکت در پروژه و همچنين پيشنهاد قيمت در پاكت‌هاي بسته و ممهور به مهر شركت، دانشگاه ‌و آپا را حداکثر تا تاریخ  1403/03/27 به دبيرخانه پژوهشگاه ارتباطات و فناوري اطلاعات به نشاني: تهران- خیابان كارگر- انتهاي گارگر شمالي-كد پستي: ۱۴۳۹۹۵۵۴۷۱ ارسال نمایند.

علاقمندان جهت اطلاعات بیشتر می‌توانند با آدرس ایمیل mirpuryan@itrc.ac.ir مکاتبه نموده و یا با شماره 021-84977226 تماس حاصل نمایند.

پیوستها