نشست «بررسی و تحلیل نظام‌نامه کاروران (میانداران) هوشمندسازی صنایع» با هدف ارایه وضعیت ملی و بین المللی حوزه هوشمندسازی صنایع و بررسی پیش نویس نظام نامه مربوطه

شماره :
47563
آخرین به روزرسانی :
دوشنبه 1403/10/24 ساعت 10:56
دسته بندی
در پژوهشگاه ICT برگزار شد؛

نشست «بررسی و تحلیل نظام‌نامه کاروران (میانداران) هوشمندسازی صنایع» با هدف ارایه وضعیت ملی و بین المللی حوزه هوشمندسازی صنایع و بررسی پیش نویس نظام نامه مربوطه

نشست تخصصی با عنوان «بررسی و تحلیل نظام‌نامه کاروران (میانداران) هوشمندسازی صنایع» با هدف ارایه وضعیت جهانی و ملی کاروران (میانداران) هوشمندسازی صنایع و بررسی پیش نویس نظام‌نامه پیشنهادی این حوزه، در پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات؛ پژوهشگاه ICT میزبان نشست تخصصی با موضوع «بررسی و تحلیل نظام‌نامه کاروران (میانداران) هوشمندسازی صنایع» بود. این رویداد با حضور متخصصان، پژوهشگران و نمایندگان بخش های دولتی از وزارتین ارتباطات و نیرو، پژوهشگاه های ارتباطات و نیرو، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، اتاق بازرگانی ایران، سازمان نظام صنفی رایانه ای (نصر) و شرکتهای خصوصی) برگزار شد.
در ابتدای این نشست، دکتر آریانیان، رئیس پژوهشکده فناوری اطلاعات پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، ضمن خیرمقدم به شرکت‌کنندگان گفت: «سعی می‌کنیم با بررسی مختصر وضعیت جهان در حوزه هوشمندسازی صنایع و تحلیل و بررسی نظام‌نامه‌ای که در دست اقدام است، مسیری برای تصویب آن فراهم کنیم. امیدواریم این نظام‌نامه بتواند گره‌گشای مشکلات این حوزه باشد و به حرکت مجموعه های بزرگ صنعتی کشور به سمت هوشمندسازی و تحول دیجیتال کمک نماید».
وی در ادامه افزود: «توسعه هوشمندسازی در شرکت های بزرگ صنعتی توسط شرکت های توانمند داخلی امکان‌پذیر است. این نظام‌نامه با هدف حمایت از شرکت‌های فعال در این حوزه و تسهیل فرآیندهای مربوطه تدوین شده است و امیدواریم با تصویب آن، بتوانیم زمینه ارتقای رقابت‌پذیری و بهره‌وری صنایع کشور را فراهم کنیم.»
یکی از بخش‌های این نشست، بررسی و تحلیل وضعیت جهانی و وضعیت موجود در کشور مستخرج از یافته های پروژه پژوهشی مربوطه پژوهشگاه برای تدوین نظام اپراتورهای هوشمندسازی بود. این پروژه که با هدف طراحی چارچوبی جامع و استاندارد برای رفع نیازمندی شرکت های بزرگ صنعتی در حوزه هوشمندسازی و تحول دیحیتال انجام شده است، شامل پیشنهاد دستورالعمل‌ها و نظام مورد نیاز برای تسهیل روال عملیاتی سازی هوشمندسازی صنایع در کشور بوده است. یکی از این خروجی ها، نظام‌نامه کاروران (میانداران) هوشمندسازی صنایع بود که پیش‌نویس آن در این نشست ارائه شد و مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
علاوه بر آن، وضعیت جهانی هوشمندسازی صنایع و شرایط موجود کشور مورد تحلیل قرار گرفت و حاضران به بررسی فرصت‌ها و چالش‌های پیش رو پرداختند. این نشست که با حمایت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و همکاری IEEE بخش ایران برگزار شد، گامی مهم در راستای تصویب نظام لازم برای تسریع بهره برداری از فناوری‌های نوین و هوشمندسازی صنایع کشور به شمار می‌رود.

X