پایان بیست و یکمین کنفرانس بین‌المللی انجمن رمز ارز ایران با تقدیر از برترین‌ها

پنجشنبه 1403/07/26 ساعت 19:22

پایان بیست و یکمین کنفرانس بین‌المللی انجمن رمز ارز ایران با تقدیر از برترین‌ها

بیست و یکمین کنفرانس بین‌المللی انجمن رمز ارز ایران با محوریت امنیت اطلاعات و رمزشناسی، در پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات به پایان رسید. دکتر محمود سلماسی زاده، قائم مقام انجمن رمز ارز ایران، در مراسم اختتامیه از تلاش‌های انجام شده در برگزاری این رویداد تقدیر کرد و بر اهمیت توسعه فعالیت‌های انجمن در حوزه‌های نوین امنیت تاکید نمود.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات؛ بیست و یکمین کنفرانس بین‌المللی انجمن رمز ارز ایران با محوریت امنیت اطلاعات و رمزشناسی، در پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات به پایان رسید. دکتر محمود سلماسی زاده، قائم مقام انجمن رمز ارز ایران، در مراسم اختتامیه این رویداد ضمن تشکر و قدردانی از برگزاری این کنفرانس که بیش از ۱۰ ماه زمان برد، اظهار داشت: "در خلال ۲۵ سال فعالیت انجمن رمز ارز، تنها به محور رمز شناسی محدود نبوده و به روزترین حوزه‌های مربوط به امنیت در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات را در فعالیت‌های این انجمن مشاهده می‌کنید."

وی با اشاره به گسترش روز افزون شبکه‌های کامپیوتری و فناوری اطلاعات در جهان، افزود: "فعالیت‌های این انجمن در کشور نیز گسترش یافته است. با توجه به لزوم اسناد بالا دستی در این حوزه، به پیشنهاد و تلاش انجمن رمز ایران، سند ملی را مصوب کردیم تا خلاهای این حوزه کمتر احساس شوند."

دکتر سلماسی زاده همچنین از برگزاری نشست‌های تخصصی و کارگاه‌های حرفه‌ای در این رویداد تقدیر و تشکر کرد و خواستار برگزاری دوره‌های بعد با توجه هر چه بیشتر فعالان صنعت افتا شد.

این کنفرانس فرصتی مناسب برای پژوهشگران، اساتید و دانشجویان بود تا در زمینه‌های مختلف امنیت اطلاعات و رمزشناسی به تبادل‌نظر و ارائه مقالات بپردازند. محورهای این کنفرانس شامل مبانی رمزشناسی، پیاده‌سازی الگوریتم‌های رمزنگاری و حملات مرتبط، امنیت شبکه، پروتکل‌های امنیتی، امنیت رایانش، مهندسی امنیت و امنیت خدمات الکترونیکی، نهان‌سازی اطلاعات و جرم‌یابی در فضای مجازی بود.

در بخش پایانی مراسم اختتامیه، از منتخبین فراخوان رساله‌های برتر، پایان‌نامه‌های برتر، شاخه‌های دانشجویی انجمن رمز ارز ایران، مقالات برتر در حوزه امنیت و رمزشناسی و همچنین از حامیان برگزاری این رویداد تقدیر به عمل آمد.

کنفرانس بین‌المللی انجمن رمز ارز ایران با تقدیر از برترین‌ها