IIT حیدرآباد تفاهم نامه با موسسه ژاپنی تحقیقات هوش مصنوعی را تمدید کرد

جمعه 1402/06/3 ساعت 21:53

IIT حیدرآباد تفاهم نامه با موسسه ژاپنی تحقیقات هوش مصنوعی را تمدید کرد

مؤسسه فناوری هند (IIT) حیدرآباد و مؤسسه ملی علوم و فناوری صنعتی پیشرفته ژاپن (AIST) یادداشت تفاهمی (MoU) را برای تقویت فعالیت‌های دانشگاهی مشترک دو مؤسسه در زمینه هوش مصنوعی تمدید کردند.

دانشجویان IIT حیدرآباد روی پروژه های مشترک با AIRC در زمینه یادگیری ماشینی، یادگیری عمیق، داده کاوی و سایر موضوعات هوش مصنوعی کار کردند. تفاهم نامه اخیراً تمدید شده همکاری علمی و فناوری مشترک در زمینه هایی از جمله یادگیری ماشین و تکنیک های استدلال احتمالی برای انواع داده ها و ترکیبی از آنها را پوشش می دهد.

آقای B S Murty، مدیر IIT حیدرآباد، گفت: "همکاری با مؤسسه هایی مانند AIST گامی در جهت درست برای ایجاد یک مرکز جهانی تعالی برای هوش مصنوعی و ML در IIT حیدرآباد و خدمت رسانی به جامعه با نیازهای در حال تغییر آن است."

هدف AIST ایجاد یک مشارکت جهانی با مؤسسات دانشگاهی و تحقیقاتی بین‌المللی از طریق مراکز خود است. به عنوان مرکز تحقیقات هوش مصنوعی در مقیاس بزرگ، AIRC با موسسات و دانشگاه‌های سراسر جهان برای ایجاد و ارتقای جوامع تحقیقاتی هوش مصنوعی همکاری می‌کند.

موسسه IIT Hyderabad یکی از مؤسسات دانشگاهی پیشگام در کشور به ویژه در زمینه هوش مصنوعی و ML است.

ما اهمیت هوش مصنوعی را از قبل به خوبی ارزیابی کرده ایم. ما اولین کسی هستیم که یک برنامه کارشناسی (BTech) را در هوش مصنوعی شروع می کنیم. ما همچنین اولین نفری در کشور هستیم که یک بخش کامل هوش مصنوعی داریم که BTech، MTech و PhD در هوش مصنوعی ارائه می دهد.

در بیانیه این موسسه آمده است که رابطه نزدیک IIT Hyderabad با سازمان های ژاپنی یک اکوسیستم آموزشی جامع منحصر به فرد ایجاد می کند که یادگیری تعاملی و تحقیقات پیشرفته را ارائه می دهد.